Focus op prestaties

Essel Sports Management is uitgegroeid tot een zeer ervaren sportmanagement kantoor met een wereldwijd netwerk. Al meer dan 25 jaar helpen we spelers op weg naar de clubs van hun dromen. Onze eigen topsportervaring en ons netwerk stellen ons in staat om de belangen van topsporters op de beste manier te behartigen. De mogelijkheden en wensen van de speler én de behoefte van club staan hierbij centraal. Essel Sports Management onderscheidt zich van andere agencies door een compleet aanbod van diensten waarbij de focus altijd op voetbal ligt.

Essel Marketing

Naast sportmanagement begeleidt ons team van professionals ook spelers, clubs en bedrijven bij uiteenlopende marketingactiviteiten. Essel Sports Management en Essel Marketing kunnen indien gewenst alles voor spelers uit handen nemen, zodat zij zich alleen maar bezig hoeven te houden met prestaties op het veld.
Wij zijn voor spelers dé intermediair die zorgt dat iedere stap in hun carrière zorgeloos verloopt. Essel Sports Management creëert omstandigheden waarin spelers kunnen uitblinken.

Full service organisatie

Essel Sports Management zorgt ervoor dat spelers topprestaties kunt leveren en het maximale uit hun carrière halen. Wij zijn een full service organisatie met:

  • Wereldwijd gelicentieerde intermediairs
  • Internationaal netwerk; Europa, Zuid-Amerika, USA, Rusland, Midden-Oosten en China
  • Jarenlange ervaring in verscheidene takken van sport
De Kuip

Onze core-business

Essel beschikt over een groot internationaal netwerk van clubs en scouts. Wij zijn continu in contact met talloze clubbestuurders over de hele wereld. Wij behartigen persoonlijke en zakelijke belangen van spelers en clubs en creëren de beste omstandigheden voor topprestaties. We nodigen clubs uit om spelers te komen bekijken als zij hun sportieve resultaten halen. Essel Sports Management is de intermediair die ervoor zorgt dat spelers en clubs zich kunnen concentreren op hun core business: het behalen van sportieve resultaten.